You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Légy a világítástechnika úttörője


Váltsd valóra az ötleteid egy globális piacvezetőnél a LED és a világítástechnikai rendszerek terén.

Légy a világítás forradalmára és élj a hosszú távú karrierlehetőségekkel!

A Philips Lighting globális piacvezető a világítástechnikai rendszerek terén. Az emberek életét a fénnyel gazdagító innovatív megoldásokkal mi egy erős, nemzetközi márkát képviselünk a világ egyik leggyorsabban fejlődő ágazatában. Keressük a tehetséges, ambiciózus embereket olyan területekre, mint a műszaki fejlesztés, az ellátási lánc és a projektvezetés.

 

Álláslehetőséget kínálunk a Philips Lightingnál, amely a kategóriájában legjobb, kiváló minőségű professzionális világítótesteket gyárt a világítástechnikai rendszereinkben alkalmazható megoldásokhoz a kiskereskedelmi létesítmények, az irodák és az ipari felhasználók számára. Jelenleg a Tamásiban lévő üzemünk állítja elő Európában a termékeink legnagyobb volumenét, és gyors ütemben fejlődik. 

   


Szeretem, ha nem tudom, milyen új kihívás vár rám nap mint nap. Ez nagyszerű motiváció a számomra – ez engem állandó készenlétre ösztönöz!


Akarsz hozzá csatlakozni?


Tóth Andor

fejlesztőmérnök, a „Speciális” csoport vezetője, Magyarország

Légy egy gyorsan növekvő nemzetközi világítástechnikai márka részese!


Most itt a lehetőség, hogy egy nyitott, barátságos vállalati kultúra részese légy, olyan rugalmas munkafeltételekkel, amelyek adott esetben a távmunkát is lehetővé teszik. Kihívást jelentő, dinamikus környezetben dolgozhatsz, hozzájárulhatsz energia-hatékony világítási innovációkhoz, amelyek javítják az emberek jólétét és termelékenységét az egész világon. S mivel állandó növekedésben és fejlődésben vagyunk, kiváló lehetőségek nyílnak meg előtted a karriered fejlesztésére és ragyogó jövő előtt állsz.

Segíts fényt vinni az emberek életébe