You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Az ügyfél igényeire szabott világítási rendszerek 

Az ügyfél igényeire szabott világítási rendszerek

Tóth Andor, fejlesztőmérnök, a „Speciális” csoport vezetője, Magyarország

 

Az autóiparban szerzett nyolcévi tapasztalat után léptem be a Philips Lighting-hoz, és úgy éreztem, hazajöttem! A professzionális piacok, azaz a kiskereskedelmi üzletek, irodák, a vendéglátóipari és ipari létesítmények számára szolgáló világítótestek széles skáláját gyártjuk. Sok ügyfelünknek azonban személyre szabott termékekre van szüksége a specifikus igények kielégítése céljából; „”  a megrendelő szükségleteire tervezett világítási rendszereket akarnak. Sosem tudhatjuk, hogy az ügyfél milyen eltérést kíván a terméktől vagy a rendszertől. A Speciális csoport vezetőjeként szeretem az ilyen kihívásokat.

 

Rugalmassági szabályok

A Budapesti Műszaki Egyetemen termékfejlesztésből szereztem mesterdiplomát. Az autóipari tapasztalatom természetesen sokat ért, de én sokkal jobban kedvelem a nyitott üzleti struktúrát és a rugalmas munkavégzést a Philips Lightingnál.

 

Mozgásszabadság

Magyarországon három helyen vagyunk jelen: Tamásiban van egy telephelyünk, a Regionális Disztribúciós Központunk Százhalombattán van, és Budapesten van irodánk a Regionális Értékesítési Szervezettel közösen. A budapesti irodában heti három napot dolgozom, és a hét másik két napját a Tamási üzemben töltöm.

 

Valóban szeretem a légkört a Philips Lightingnál, ahol nem csak új technológiákkal kísérletezünk, hanem, nyitottak vagyunk az üzleti élet új módjaira és új tapasztalatok szerzésére is. Nyitottak vagyunk az emberekre és az új ötletekre is – a csapatmunka kiváló. Általában keresztfunkcionális csapatokban dolgozunk az üzemben és egész Európában is.

 

Növekedési szabadság

Itt mindig vannak lehetőségek a tanulásra és a növekedésre, mind szakmailag, mind a személyes fejlődés tekintetében. Az online Philips Egyetem könnyű (és ingyenes!) lehetőséget nyújt az ismeretszerzésre az általános vezetési struktúráról és az üzleti stratégiákról. Tanfolyamokon elsajátíthatunk specifikus jártasságokat, valamint tapasztalatokat és ismereteket szerezhetünk különféle területeken.

 

Fejlődési lehetőségek

Szerintem a jövőben az ügyfelek egyre nagyobb hatékonyságot várnak el a világítástechnikai berendezésektől egyre alacsonyabb költségek mellett. Azt hiszem, az energiafogyasztás továbbra is fontos kérdés lesz a professzionális világítási ágazatban, ezért az én Speciális csoportomat a jövőben is új kihívások elé állítja az olyan új megoldások kifejlesztése, amelyek nagyobb értéket képviselnek az új technológiák nyújtotta előnyök kiaknázása mellett. 

Andor Tóth

 

Szeretem, ha nem tudom, milyen új kihívás vár rám nap mint nap. Ez nagyszerű motiváció a számomra – ez engem állandó készenlétre ösztönöz!" 

 

Tóth Andor, 

Fejlesztőmérnök, a „Speciális” csoport vezetője, 

Magyarország

Search for jobs